Zwembaden

AquaBouw is een jong en klein bedrijf, dat een kwalitatief hoogwaardig eindproduct als doel heeft. Wij plaatsen en installeren bouwkundige skimmer zwembaden van Poolfino. Wij kiezen uitsluitend voor kwaliteit van dit gerenommeerde merk die hun sporen in de afgelopen decennia verdiend heeft. Daarbij stellen wij voorop vast dat het eindproduct precies is wat u ervan verwacht.

Tijdens het hele voortraject, de aanleg van de installatie en de aftersales heeft u bij ons één aanspreekpunt. Deze persoon begeleidt het hele traject en weet wat er in uw geval belangrijk is. 

Op deze manier proberen we zoveel mogelijk onduidelijkheden in de kiem te smoren. 

zwembaden aqua bouw 2
zwembaden aqua bouw 3

Informatie aanvragen

Wanneer onze website uw interesse heeft gewekt en u graag meer te weten wilt komen over de aanleg van een zwembad kunt u contact met ons opnemen via info@aquabouw.nl

Tijdens een eerste gesprek bekijken wij graag uw situatie om direct een passend advies te kunnen geven. U weet direct waar u aan toe bent.

Wij ontwerpen, plaatsen, beheren en onderhouden fonteinen, fonteinpleinen, waterkunstwerken, beluchters, zwembaden en zwemvijvers

Zo werken wij:

advies-icoon-aquabouw.svg

Offerteaanvraag & advies

Wij ontvangen de aanvragen meestal via landschapsarchitecten of direct via de opdrachtgever. Aan de hand van de wensen en eisen stellen wij een passende offerte op. Vanuit onze expertise adviseren we over het type installatie en volgen wij de planning vanuit de opdrachtgever.

onderhoud-icoon-aquabouw.svg

Onderhoud & beheer

Onderhoud draagt bij aan een langere levensduur en goede werking van een installatie. Wij voorzien in winteronderhoud, periodieke onderhoudsbeurten en staan klaar bij storingen en extra controles. Onze uitgebreide aanbod in service en onderhoud komt terug in een onderhoudscontract.

inkoop-icoon-aquabouw.svg

Locatiebezoek & inkoop

Na een akkoord op het voorstel kunnen we aan de slag met de voorbereidingen. Indien nodig wordt een locatiebezoek en -onderzoek gedaan. We selecteren onze leveranciers en de materialen die benodigd zijn. We werken samen met gerenommeerde leveranciers op het gebied van fonteinbouw en waterinstallaties.

Installatie-icoon-AquaBouw.gif

Plaatsing & realisatie

Op de werkplaats zal AquaBouw de technische ruimte inrichten. Alle componenten van de installatie worden nauwkeurig getest voor een optimale werking. De benodigde instructies worden overgedragen aan de opdrachtgever.

Heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact op
Scroll naar boven