Maatwerk

Elke aanvraag voor installaties behandelen wij als een uniek project. Wij werken daarin samen met landschapsarchitecten, gemeenten en kunstenaars. Er zijn talloze mogelijkheden op het gebied van waterkunstwerken. Vaste en drijvende fonteinen, fonteinpleinen, waterkunstwerken, zwemvijvers en meer. Daarnaast doet AquaBouw aan de verkoop en verhuur van beluchters die zuurstof toevoegen aan het water.

Werkwijze Aquabouw

Wij voorzien in het gehele installatieproces: van advies en ontwerp tot realisatie en onderhoud. Zuiverings- en besturingsinstallaties voor fonteinen en zwemvijvers zijn maatwerkprojecten en stuk voor stuk uniek.

Wij ontzorgen onze opdrachtgever op het gebied van watertechniek met onze complete en geïntegreerde oplossingen.

Zo vormen we de schakel tussen functionaliteit, esthetiek en techniek. Onze werkwijze kenmerkt zich door een professionele en persoonlijke benadering. De lijnen zijn kort en onze bereikbaarheid is optimaal.

maatwerk werkwijze aqua bouw 2

Zo werken wij:

advies-icoon-aquabouw.svg

Offerteaanvraag & advies

Wij ontvangen de aanvragen meestal via landschapsarchitecten of direct via de opdrachtgever. Aan de hand van de wensen en eisen stellen wij een passende offerte op. Vanuit onze expertise adviseren we over het type installatie en volgen wij de planning vanuit de opdrachtgever.

onderhoud-icoon-aquabouw.svg

Onderhoud & beheer

Onderhoud draagt bij aan een langere levensduur en goede werking van een installatie. Wij voorzien in winteronderhoud, periodieke onderhoudsbeurten en staan klaar bij storingen en extra controles. Onze uitgebreide aanbod in service en onderhoud komt terug in een onderhoudscontract.

inkoop-icoon-aquabouw.svg

Locatiebezoek & inkoop

Na een akkoord op het voorstel kunnen we aan de slag met de voorbereidingen. Indien nodig wordt een locatiebezoek en -onderzoek gedaan. We selecteren onze leveranciers en de materialen die benodigd zijn. We werken samen met gerenommeerde leveranciers op het gebied van fonteinbouw en waterinstallaties.

Installatie-icoon-AquaBouw.gif

Plaatsing & realisatie

Op de werkplaats zal AquaBouw de technische ruimte inrichten. Alle componenten van de installatie worden nauwkeurig getest voor een optimale werking. De benodigde instructies worden overgedragen aan de opdrachtgever.

Heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact op
Scroll naar boven